Verzendmethoden en levertijd

Verzending

Optie 1

 • DHL bezorgt op andere tijden dan de gewone post.
 • Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
 • Indien u niet thuis bent, zal de vervoeder het pakket een dag later opnieuw aanbieden.
 • DHL hanteert vier afleverpogingen ( 2 x ‘s-middags en 2 x ‘s-avonds )

Mocht u vragen/klachten hebben over DHL, de bezorging of anderszins, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 088 345 43 99. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met een snelle en correcte uitlevering.

Op het moment dat we uw bestelling hebben aangeboden bij Bpost of DHL ontvangt u via e-mail een bericht wanneer uw pakket is opgenomen in het sorteerproces en een Track&Trace code waarbij u de mogelijk hebt om uw bestelling te volgen.

Houdt u alstublieft rekening met het volgende:

Wat als je niet thuis bent als de postbode langs komt?

 • Als de ontvanger van een pakket in België afwezig is, dan wordt er een afwezigheidsbericht achtergelaten, waarop een aantal opties staan:
  1. Via de website een tweede aanbieding aanvragen
  2. Zelf het pakket ophalen bij een postpunt of postkantoor de volgende dag vanaf 11 uur.
 • Als het pakket niet is afgehaald binnen 15 kalenderdagen, dan wordt het teruggestuurd naar het adres van de verkoper
 • Als de ontvanger van een pakket in Nederland afwezig is, dan wordt het teruggestuurd naar het adres van de verkoper.

Mocht u vragen/klachten hebben over Bpost, de bezorging of anderszins, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 02 278 50 44

Optie 2

Wij hebben onze leverancier opdracht gegeven om uw bestelling. Aangezien zij gebruik maken van verschillende vervoersbedrijven hebben wij geen extra informatie zoals track&trace om uw bestelling te volgen, maar u kunt er van uitgaan dat op het moment dat u van ons via e-mail heeft doorgekregen dat uw bestelling is verzonden, deze de eerstvolgende werkdag bij u wordt aangeboden.

Algemeen

Bestellingen tot 90 kg worden afgeleverd in dozen (max. 30 kg per doos) door DHL. Bestellingen boven 90 kg worden afgeleverd op een pallet (uitgezonderd de Waddeneilanden in NL) door DHL. De bestelling wordt gelost daar waar de vrachtwagen kan komen. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij het lossen, dan kan nooit aanspraak worden gemaakt op de gekozen losplaats.
Mocht bij uitlevering van uw bestelling blijken dat het pakket beschadigd is, neem het pakket dan niet aan en laat het door de koerier terugsturen. Indien de uitlevering uwerzijds, om wat voor reden dan ook, wordt geweigerd dan kan de overeenkomst worden ontbonden en de door u gemaakte kosten worden gecrediteerd met aftrek van alle gemaakte transportkosten aangevuld met € 15,00 administratiekosten.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van van het totale gewicht en wordt tijdens het bestelproces automatisch berekend.

De verzendkosten (excl. BTW) bedragen:

Nederland

Gewicht Kosten Uitlevering per Uitlevering via
Pakket < 10kg € 5,50 per pakket doos DHL
Pakket 10 – 30kg € 8,95 per pakket dozen DHL
Product > 30kg € 38,50 pallet DHL
Product > 80cm € 8,95 per pakket verpakking DHL
Orderbedrag > € 750 Franco / Gratis dozen of pallet DHL

België

Gewicht Kosten Uitlevering per Uitlevering via
Pakket < 30 kg € 5,95 per pakket doos Bpost
Pakket 30 – 60 kg € 11,90 per pakket dozen Bpost
Pakket > 60 kg € 61,50 pallet DHL
Orderbedrag > € 750 Franco / Gratis dozen of pallet Bpost / DHL

Levertijd

Standaard producten

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en bevestigd ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin u een specificatie vindt van hetgeen u heeft besteld en de aanvullende gegevens zoals u die heeft ingevuld. Pakketten worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Mocht uw product onverhoopt niet voorradig zijn dan nemen we contact met u op om de opties te bespreken.

Maatwerk producten

Indien u heeft gekozen voor een product dat op maat voor u moet worden gemaakt, dan moet u rekening houden met een levertijd van 10 werkdagen. In verband met het maatwerk dat verricht moet worden, dient de aanschafprijs van uw afdekzeil of fijnmazig net op maat vooraf aan ons te worden voldaan. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip. De levertijd van deze 10 werkdagen vangt aan op het moment dat het aanschafbedrag op onze rekening is bijgeschreven.