Voilierenetten - vogelnetten

Voilierenetten - vogelnetten

Drop - ruitvormige maas
Geknoopte volierenetten, vogelnetten met een vierkante maas. Altijd op maat volgens uw afmetingen, gemaakt van een UV gestabiliseerde 1.3mm dikke polyethyleen draad in de kleur zwart.

Vierkante maas
Geknoopte volierenetten, vogelnetten met een vierkante maas. Altijd op maat volgens uw afmetingen, gemaakt van een UV gestabiliseerde 1.3mm dikke polyethyleen draad in de kleur zwart. Onze maatwerk netten worden afgewerkt met een 8mm randkoord voor makkelijke bevestiging. Een vierkante maas is eenvoudiger te spannen en te verwerken dan een dropvormige maas.


Algemeen

Uw volierenet-vogelnet op maat gemaakt volgens uw maatvoering. Zo past het net altijd perfect bij uw voliere en is het eenvoudig te bevestigen. De netten zelf kennen twee verschillende mazen; drop-ruitvormig en vierkant. De netten met een dropvormige maas hebben geen randkoord als afwerking, dit is door de vorm van de maas niet mogelijk.De geknoopte volierenetten zijn gemaakt van een 1.3mm dikke UV gestabiliseerde polyethyleen draad.

Levertijd
Vogelnetten / volierenetten zijn een maatwerk product en kennen doorgaans een levertijd van ongeveer tien werkdagen. Voor vragen kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met het verkoopteam van Dekzeilen.eu via 06 - 45 27 35 06 of gebruik ons contactformulier.


Weergegeven:
Sorteren op:

Volierenet, duivennet, vijvernet, vierkante maas 15x15mm - op maat gemaakt

Volierenet, duivennet, vogelnet, vijvernet, tuinnet, vogel net, op maat voor u gemaakt. Vierkante ma..

€ 4,75